Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Kasım 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Kasım 2019 Aylık burç yorumları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 01 Kasım 2019 02:15

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Ekim 2019 Aylık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları 

Aylık Burç Yorumları: Kasım 2019 tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Ekim 2019 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu İkizler Burcu, Ekim 2019 Aylık burç yorumları neler var?

Koç Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Öğrenciler için bu ay zor geçebilir. Kişisel hayatlarında bir çeşit kayıpla karşılaşabilirler. Ancak, hepsinin ortasında, daha fazla dikkat etmek ve çalışmalarınıza odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Neyse ki, ayın sonuna doğru, çalışmalarınıza odaklanmak için rahat bir ortam oluşturabilirsiniz. 

 Aşk hayatına gelince, evli insanlar pek mutlu olamadıkları bir sürece girebilirler ve evde küçük sorunlarla karşılaşabilirler. İşe yarayarak, önemli kararlar verirken zihin varlığınızı kullanmanız önerilir, aksi takdirde küçük bir hata size pahalıya mal olabilir. Bu aşamada, enerji seviyeleriniz ve coşkunuz yüksek olacaktır. Herhangi bir durumla yüzleşmek için harekete geçme cesaretine sahip olmanız muhtemeldir. 

 Maddi durumunuz sağlam olabilir ve aile üyeleri bu durumdan bir miktar kazanç bekleyebilirler. Planınıza göre tasarruf edemeyebilirsiniz. Kişisel hayatınıza bir çeşit zarar vermek zorunda kalabilirsiniz. 

 Sağlık açısından, spor faaliyetlerine katılmaya olan ilginiz, sizi hasta olmaktan koruyabilir. Bununla birlikte, küçük hastalıklardan muzdarip olabilirsiniz. Diyabetiniz varsa, gerekli bakımı yapmanız önerilir. Aynı durum tansiyon sorunu olanlar içinde geçerlidir.

Boğa Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Bu ay boyunca, kariyerinizle ilgili konularda destek almak için kendinizi zorlayabilirsiniz. Bu konular sizi diken üzerinde tutabilir. Ancak, çok çalışmaya devam etmeli ve pes etmemelisiniz. Ay sonuna kadar işler daha iyi olacaktır. 

Sağlık açısından küçük bir ameliyat geçirmeniz gerekebilir. Ancak, önemli bir konu öngörülmemektedir. Daha fazla sağlık komplikasyonlarından kaçınmak için gereken bakımı almak ve iyileşmek akıllıca olacaktır. Kişisel hayatınıza gelince, sevdiğinizle birlikte kaliteli zaman geçiremeyebilirsiniz ve bu sizin huzursuzluğunuzu artırabilir. Bekarların bu ay, ilgi çekici birisiyle buluşması muhtemeldir. Bu ayın ikinci ve üçüncü haftaları tahmin edemeyeceğiniz kadar güzel geçebilir. Hatta kendinizi kaos içinde bulabilirsiniz. Ancak, bu gibi durumlarda sakin bir kafa ile baş etmek akıllıca olacaktır.

Mali açıdan, bu ayın net bir şekilde ekside kalması olması muhtemel. Özellikle bu ayın ikinci haftası para konularında endişeli hissedebilirsiniz. Sağlığınızı ve zihniniz ile bedeniniz arasında bir denge sağlamak için düzenli olarak meditasyon yapmanız önerilir. Ayrıca, uygun bir diyet formda kalmanıza yardımcı olacaktır. 

İkizler Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

İkizler bu ay karışık sonuçların olduğu bir durum yaşayabilirler. Mali açıdan, tasarruflarınız ve yatırımlarınız kritik zamanlarda yardımcı olabilir, bu yüzden para biriktirmeye her zaman dikkat etmeniz akıllıca olacaktır. 

 Kişisel hayatınıza gelince, evli çiftler bu ayı kendilerinin aleyhine bulabilirler. Karşılıklı birçok yanlış anlaşılma olabilir ve bu ilişkinizi büyük ölçüde zedeleyebilir. Kariyeriniz gelişebilir ve tatmin edici olabilir. Terfi alma ihtimaliniz var. Yeni bir yere transfer de edilebilirsiniz. Bir işadamı olarak, yeni bir girişim başlatmak için fikirleriniz onay alabilir. 

Ayın ortalarında, yeni fikirlerle köpürüyor olmanız muhtemeldir! 17 Kasım’da superman havasında olabilirsiniz. Bunu yapmaktan kaçının, aksi halde sizi strese sokacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. 

Ayın 18’inde, bazı karışıklıkların yaşanması muhtemel olduğundan dolayı büyük kararlar almaktan kaçının. Ancak, genel olarak, yatırımlarınız verimli olacaktır. İşiniz, süreçteki ciroyu yükseltmek için iyi ve beklenen bir ilerleme sağlayacaktır. 

Ekim 2019 Aylık Burç Yorumları

Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu Ekim 2019 Aylık burç yorumları neler var?

Yengeç Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

İş yerinde, kurumdaki görevlerinize ve sorumluluklarınıza dikkat etmediğiniz için bir uyarı alabilirsiniz. Müşterilerle ilgilenen iş adamlarının bile, ürünleri için ters tepme durumu ile karşı karşıya kalma olasılıkları yüksek. Ayrıca satışlar için geri ödeme talep edebilirler. Ancak, bunu yapıcı eleştiri olarak kullanmanız tavsiye edilir. 

 Sağlık açısından, önemli bir konu yaşamayabilirsiniz. Ancak, görmezden gelmek yerine, en küçük meseleye bile eğilim göstermek akıllıca olacaktır. Küçük sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir. Ancak, bu rahatsızlıklar devam edebilir ve bu süreçte sizi rahatsız edebilir. Bu aşamada mide sorunlarına eğilimli olabilirsiniz. 

 Ayın ikinci haftası genel olarak biraz stresli geçebilir. Bazı kayıplara uğrayabilir ve hatta ailenizden ve sevdiklerinizden uzakta zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz. 17 Kasım, sizin için en stresli olduğunu kanıtlayabilir. Ancak, ayın 18’inde, işler sakinleşmeye başlayabilir ve sorunlarınızın çoğu çözülebilir. 

Ayrıca ayın bütününde kendinizi normalden daha duygusal hissedebilirsiniz. Finansman açısından, harcamalarınız beklenen sınırlarınızı aşabilir, ancak sosyal veya parasal destek gibi çeşitli kaynaklardan elde edilen gelir faydalı olabilir. 

Aslan Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Aslanlar için bu ay, cesaretlerini kanıtlayacakları bir ay olabilir. Evlilik hayatınızın bir nedenden ötürü sıkıntıya girmesi muhtemeldir. Aynı şey yüzünden stres altında olabilirsiniz ve bu zihniyet hayatınızın tüm alanlarını engelleyebilir. 

Öğrencilerin çalışmalarında ve programlarında düşme olasılığı yüksektir. Geleceğinizi şekillendirmede yardımcı olacağından dolayı eğitiminize odaklanmanız önerilir. İyi haber, sağlıklı kalmak için harcadığınız çabalar fayda bulabilir ve sağlık sorunlarınız çözülebilir. Badminton, yüzme veya masa tenisi gibi bir sporu seçebilirsiniz. Bununla birlikte, sağlığınızı engelleyebileceği için aşırı egzersiz yapmamanız önerilir. 

Ay ortası genel olarak yoğun geçebilir. Özellikle, 17 Kasım’da fazla strese girebilirsiniz. Söz konusu tarihten sonra işler daha iyi olmaya başlayacaktır. Kendinizi çevrenizde her şeyle daha ilgili ve kendinden emin ve huzurlu bulabilirsiniz. Finans konusu ile ilgili herhangi netlik sağlanamayabilir, ancak önemli bir kayıp da olmayacaktır. İşle ilgili geziler ay boyunca karşınıza çıkabilir.

Başak Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Sağlık açısından, bu ay ılımlı geçebilir. Küçük hastalıklara eğilimli olabilirsiniz; ancak, formda kalmak için çaba göstermeniz muhtemeldir. Kariyeriniz açısından, bu aşamada ürününüzü yüksek oranlarda satmakta zorlanabilirsiniz. Bu da sizi biraz kızdırabilir. Ancak, umudunuzu kaybetmemelisiniz. İşler ay sonuna doğru daha iyi olmaya başlayacaktır. 

Maaşlı çalışanlara gelince, sıkı çalışmalardan sonra bile emeklerinizin karşılığını ve meslektaşlarınızdan beklenen desteği alamayabilirsiniz. Öğrenciler de sizle aynı kaderi paylaşabilirler. Çalışmalarında ortalama seviyeyi zar zor bulabilirler. Ancak, aklınızı buna koyarsanız, sizi kimsenin durduramayacağını düşünüyoruz. 

Bu ay sevdiğiniz kişilerle iletişim kurmak, seyahat etmek, sosyalleşmek için ideal bir ay olabilir. Hayatınızdaki birçok konuya pratik bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Finansman söz konusu olduğunda kendinize güvenmeniz muhtemeldir ve 18 Kasım'dan sonra doğru zamanda doğru hareketi yapabilirsiniz. Ayrıca sağlığı korumak bu durumda çok daha rahat olacaktır. 

Ekim 2019 Aylık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu Ekim 2019 Aylık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Terazi için bu ay zor geçebilir. Bu aşamada kariyerinizde ilerleme konusunda zorlanabilirsiniz. Çok çalışmanıza rağmen, ayın ilk iki haftasında meslektaşlarınızı ve patronlarınızı etkileyemeyebilirsiniz. Ayrıca, işyerinde hak ettiğiniz bir terfi beklemeniz muhtemeldir. 

İş adamları da zorluklarla karşılaşabilirler. Ancak, ay sonuna doğru işler kolaylaşmaya başlayacaktır. İşinizi büyütmek için yeni personel çalıştırmanız gerekebilir. Sağlık açısından, bu ay ılımlı olduğunu kanıtlayabilir. Ancak, mevsimsel hastalıklara eğilimli olabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmanız tavsiye edilir. Küçük sorunların sağlığınızı engellemesi de olasıdır. Bu nedenle, rahat bir yaşam için uygun bir diyet sürdürmek akıllıca olacaktır. 

Ayrıca, egzersiz veya spor yaşam tarzınızı geliştirebilir ve formunuzu koruyabilirsiniz. Kişisel yaşamınız açısından evli çiftler, muhtemelen ayın sonu hariç, evlerinde keyifli bir ortamın tadını çıkarabilirler. Bekarlar bu aşamada aynı kaderi paylaşabilirler. Öğrenciler rekabetçi sınavlarda iyi puanlar almayı başarabilirler.

Akrep Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

 

Mesleki kariyerinizde ilerleme sarf edebilirsiniz ve beklenen alanda bir iş teklifi alabilirsiniz. Ancak, konum şu anda bulunduğunuz yerden çok uzak olabilir. Bu aşamada patronlarınızla ilgili problemleriniz olabilir. Ancak, egonuzun ve öfkenizin sizi yönetmesine izin vermemek akıllıca olacaktır. 

 Maaşlı çalışanların terfi alması muhtemeldir. İş adamları bu aşamada işlerini genişletmeyi kafalarına koymuş olabilirler. Sözü edilen genişleme, farklı bir yere taşınmanızı gerektirebilir. Okul ve kolej öğrencileri bu ayı olumlu bulabilirler. Yurtdışında bir eğitim görmek istemeniz durumunda, bu ay sizin için verimli olabilir. 

 Finans açısından, harcamalarınızın bütçenizi aşması muhtemeldir. Mali durumunuzu daha iyi kontrol etmeniz önerilir. Gelecek için tasarruf yapmak her zaman iyi bir fikirdir. Ayrıca, iş veya sanayi arasında geçiş yapmak isteyenlere, başarılı olmak için güvenle ilerlemeleri önerilir. Kişisel hayatınıza gelince, eşinizle küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ancak, önemli bir boyuta gelmemesi muhtemeldir.

Yay Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Yay burçları, bu ay pek çok iniş ve çıkışla karşı karşıya kalabilirler. Kariyer cephesinde, projelere yaptığınız önemli katkılardan ötürü takdir ve övgü toplamakta zorlanabilirsiniz. İşadamları, kendi işyerlerinde bir temel oluşturmakta zorlanabilirler.

 Bununla birlikte, pes etmemeniz tavsiye edilir, çünkü bu test süreleri sizin ve profesyonel gelişiminiz için bir öğrenme eğrisidir. Genel olarak, sıkı çalışmaya devam etmek ve bu tür engellerin sizin fikirlerinizin önünde durmasına izin vermemek akıllıca olacaktır. İşletmenizin yavaş ilerleme kaydetmesi muhtemeldir. Olabildiğince tasarruf etmeye çalışın. Böylece harcamalarınızı iyi kontrol etme imkanı bulabilirsiniz.

 Aşk hayatınız tüm ay boyunca zorlayıcı olabilir. Baş başa bolca zaman geçiremeyebilirsiniz ve bu sebeple ilişkiniz zedelenebilir. Karşılıklı konuşup sizin için neyin önemli olduğuna odaklanmanız gerekecektir. Ayrıca, kibar bir üslup takınmak en iyi tercih olacaktır, böylece tartışmalarınız kavgaya dönüşmeyecektir. Bu kural mesleki ve kişisel yaşamınız için geçerli olmalıdır. 

Ekim 2019 Aylık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Ekim 2019  Aylık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Öğrenciler derslerde sıkı çalışmak zorunda kalabilirler, aksi takdirde dikkatsizlikleri onlara pahalıya mal olabilir. Ayrıca, bu ay yurtdışında bir eğitim almak isteyenler için verimli olmayabilir. Ancak, okullarını değiştirmek isteyenler bu aşamayı olumlu bulabilirler. Kararları gelecek aya kadar ertelemeniz önerilir. 

Akıllıca, ilerlemeniz ve meslektaşlarınızı etkilemeniz muhtemeldir. Bu yeni bulduğunuz güven, çalışma tutumunuzu daha da artırabilir. Kararlılığınız ve sıkı çalışmalarınız, patronlarınızın dikkatini çekmeye ve sizi nazik kelimelerle çağırmalarına neden olabilir. 

İş adamlarının ürünlerini satmak için yeni bir slogan bulmaları gerekebilir. Finansmanı ve bununla ilgili konuları kontrol etmek için gerekli önlemleri almanız gerekebilir. Bütçeniz, çalışanlarınızın refahı bakımından kötü etkilenebilir. Kişisel yaşamınız açısından eşinizle birlikte harika zamanlar geçirebilirsiniz. Bekarların bile bu aşamada ilginç biriyle tanışması muhtemeldir. Sağlık açısından bu ayın ılımlı geçme ihtimali yüksek.

Kova Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

İşletmekte olduğunuz şirketinize zarar verebilirsiniz. Acil harcamaları karşılamak için para sıkıntısı yaşama durumunda yedek bir fon veya yeterli miktarda yedek anapara bulundurmanız gerekebilir. 

Bu ay iş değiştirmek isteyenler için uygun olabilir. Daha iyi beklentiler sunmasını beklediğiniz için kendi yolunuza çıkan bir fırsatı değerlendirmek akıllıca olacaktır. Bu aşamada kazançlı anlaşmalara yatırım yaptığınız da görülebilir. 

Kişisel hayatınız açısından eşiniz yaptığınız her şeyde son derece destekleyici olabilir. Bununla birlikte, bekarlar kendilerini sevgilileri ile küçük meseleler tartışırken bulabilirler. Sakin olmanız ve küçük şeylerin iç huzurunuzu engellemesine izin vermemeniz önerilir. Bununla birlikte, ay sonuna doğru her şey çözülebilir ve ikiniz birlikte bolca zaman geçirebilirsiniz. 

Ay ortasındaki gezegensel pozisyonlar destekleyici olabilir ve ruh sağlığınız çok daha iyi kalabilir. Bununla birlikte bazı büyük gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık açısından, önemli bir sıkıntı oluşmaması muhtemeldir. Ancak, sağlıklı bir yaşam tarzı sürmek için önlem almak en iyisidir. 

Balık Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

 

Öğrencilerin kendilerini geliştirmek için önlemler almaları muhtemeldir. Bunu yapmak için okulunuzu değiştirmeyi bile düşünebilirsiniz. Ders dışı etkinliklerde de aktif olarak yer alabilirsiniz. 

 Aşk hayatınız açısından, bu ay size karışık sonular sunabilir. Uzun zamandır ilişki içinde olanlar sevdiklerini etkilemekte zorlanabilirler. Bir nedenden ötürü, partneriniz size soğuk gibi görünebilir. Ayrıca, temelde sizden kaynaklanan bir sebep buna yol açıyor olabilir. Ancak, ay sonuna doğru işler eskisi gibi olacaktır. 

 Evli çiftlere gelince, mutlu bir birlikteliğin tadını çıkarabilirler. Kariyer açısından, bu ayda çok ilerleme kaydedilebilir. Bu aşamada çok çalışmak ve hedeflerinize ulaşmak için aşırı istekli olmanız muhtemeldir. 

 Sağlık konusunda tüm çabalarınız fayda gösterebilir. Önemli bir sorun yaşamamanız muhtemeldir. Ancak, sağlıklı bir yaşam sürdürmeye odaklanmaya devam etmek en iyisi olacaktır. Finans açısından, bankaya veya bir finans şirketine ödenmemiş bir borcu temizleyebilirsiniz.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

28 EKİM - 3 KASIM 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN
KASIM 2019 AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN
2019 YILIK  BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYI

Yorumlar
Çok Okunanlar