Anasayfa /  Kültür sanat

“Lambanın Sihri Hezarfen’in Fikri” Ankara’da sahnelenmeye devam ediyor

“Lambanın Sihri Hezarfen’in Fikri” Ankara’da sahnelenmeye devam ediyor

Abone ol
Abone ol 25 Ocak 2016 16:32

 AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu’nun şimdiye kadar binlerce ilkokul öğrencisiyle buluşan “Lambanın Sihri Hezarfen’in Fikri” adlı oyunu, yeni yılda Ankara’da sahnelenmeye devam ediyor. Kasım ayından bu yana Ankaralı miniklere iki ayrı seans ile tiyatro keyfi yaşatan oyun, her ay gerçekleşecek iki yeni temsille Mayıs ayı sonuna kadar sürecek.

AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu’nun şimdiye kadar 100’ün üzerinde temsille Türkiye genelindeki pek çok şehirde binlerce ilkokul öğrencisiyle buluşan ödüllü oyunu Lambanın Sihri Hezarfen’in Fikri, 2015 – 2016 tiyatro sezonuna yeni temsillerle devam ediyor. Lambanın Sihri Hezarfen’in Fikri; 13 – 14 Şubat, 19 – 20 Mart, 16 – 17 Nisan ve 14 – 15 Mayıs tarihlerindeki temsilleriyle yine Ankara’da ücretsiz olarak sahnelenmeye devam edecek. AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu’nun sevilen oyunu “Lambanın Sihri Hezarfen’in Fikri” temsilini izlemek için Antares Sanat Merkezi gişelerinden veya 0312 5411666-67 / 0554 7975172 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırılabiliyor.

AnadoluJet uçuşları ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

AnadoluJet Hakkında:

Bir Türk Hava Yolları markası olarak 23 Nisan 2008’de Ankara merkezli olarak uçuşlara başlayan AnadoluJet, yolcuya sunulan ilave servislerin yalınlaştırılmasıyla elde edilen maliyet avantajının, bilet ücretlerine yansıtılarak daha geniş halk kitlesinin hava ulaşım hizmetinden yararlanabilmesi amacıyla geliştirilen yeni bir iş modeli ile operasyonuna devam etmektedir. Türk Hava Yolları güvencesi altında yurt içi seferler düzenleyen AnadoluJet, her geçen gün uçuş ağını genişletmektedir. Daha detaylı bilgilere www.anadolujet.com internet adresi ve/veya 444 2538 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla ulaşılabilir.

Haber kaynağına ait sayfanın adresi

http://24saatgazetesi.com/lambanin-sihri-hezarfenin-fikri-ankarada-sahnelenmeye-devam-ediyor/    

Yorumlar
Çok Okunanlar