Anasayfa /  Spor

Lugano - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe için hayati önem taşıyan Lugano maçı, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı için önemli bir adım. José Mourinho'nun teknik direktörlüğündeki ilk resmi maçlarından biri olan bu mücadelede Sarı Kanarya, İsviçre temsilcisi Lugano'ya karşı mücadele edecek. Peki Lugano - Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak?

Abone ol
Abone ol 16 Temmuz 2024 15:18

Lugano ile Fenerbahçe arasındaki maç, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki ilk karşılaşması olarak büyük bir merakla bekleniyor. Jose Mourinho'nun yönetimindeki Fenerbahçe, İsviçre'nin Lugano takımına deplasmanda konuk olacak. Maçın tarihi ve detayları henüz netleşmemiş olsa da, sarı-lacivertli taraftarlar maçın yayın bilgilerini ve saati hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Lugano Fenerbahçe maçı 23 Temmuz Salı saat 21.30’da oynanacak. Öte yandan, Fenerbahçe’nin Lugano deplasmanında oynayacağı sezonun ilk resmi maçının, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacağı açıklandı.

HASRET SONA ERECEK Mİ?

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi verecek olan Fenerbahçe, 2’inci ve 3’üncü ön eleme turlarını geçmesi durumunda gruplar öncesinde son durak olan play-off turuna yükselecek. Sarı-lacivertliler bu turu da geçtiği takdirde gruplara kalarak Şampiyonlar Ligi hasretine dünyaca ünlü teknik direktör Jose Moruinho önderliğinde son vermiş olacak.

Yorumlar
Çok Okunanlar