Anasayfa /  Foto Galeri

Magazin Gündemii

Magazin Gündemii - Sayfa 1

İŞTE KEREM BURSİN'İN YENİ AŞKI

rnrnKerem Bürsin'in yeni yılda başlayacak dizisi 'Bu Şehir Arkandan Gelecek'teki rol arkadaşı Saadet Işıl Aksoy olmuştu. Ancak bu karar değişti ve Saadet Işıl Aksoy'un yerine Leyla Lydia Tuğutlu geldi. Kerem Bürsin, Boksör Ali'yi, Leyla Lydia Tuğutlu da sevgilisi Pelin'i oynayacak...

Magazin Gündemii - Sayfa 2

ÇAĞATAY ULUSOY SEVGİLİSİ DİYAR ONAR'A YASAK KOYDU

Çağatay Ulusoy ile sosyetik güzel Diyar Onar'ın 1 ay önce başlayan yakınlığı aşka dönüştü. Emirgan'daki bir kulüpte tanıştırılan ikilinin Yeniköy'de aynı sokakta oturduğu, komşu oldukları ortaya çıktı. Adı daha önce Barselonalı futbolcu Arda Turan ile aşk dedikodularına karışan Diyar Onar, Çağatay Ulusoy ile olan ilişkisine zarar gelmesin diye önlemler aldı.rnTakma kirpiklerini ve yoğun göz makyajını çıkaran sanatçı, hayranlarından tam not aldı. Serengil, paylaşımına "Annemin beni en sevdiği halim" notunu düştü.

Magazin Gündemii - Sayfa 3

SERENAY SARIKAYA SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI

Artık sosyetik davetlere, açılışlara gitmiyor. Sosyal medya hesaplarını kapattı. Bazı ünlü arkadaşlarıyla da görüşmüyor.

rnAdı yıllar önce Serenay Sarıkaya ve daha sonra da Amerikalı genç model Taylor Marie Hill ile anılan Çağatay Ulusoy, bir röportajındaki şu sözleriyle adeta Diyar Onar'ı tarif eder gibiydi;rn

"Esmer kızlardan hoşlanıyorum. Çok uzun boylu olmayacak. Gözleri anlamlı bakmalı ve büyük olmalı…"

Magazin Gündemii - Sayfa 4

DİLAN ÇITAK'TAN TACİZ AÇIKLAMASI

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın geçen hafta Nişantaşı’nda bir barda kendisini taciz eden erkeğin başında şişe kırdığı iddia edilmişti. Böyle bir olay olmadığını açıklayan Çıtak, "Öyle bir şey olsa polise gidip şikayette bulunurum, elimizde kamera kayıtları olur. Zaten öyle bir hareket yapacak karakterde değilim" dedi.