Anasayfa /  Hava durumu

Meteoroloji'den son dakika bu iller için kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji tarafından yapılan son hava tahmin raporuna göre, Tokat, Kocaeli ve Bursa'da kuvvetli yağış etkili olacak.

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2018 04:02

ANKARA'NIN NALLIHAN İLÇESİNDE 1 SAAT SÜRESİNCE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji tarafından yapılan son hava tahmin raporuna göre, Ankara'nın Nallıhan ilçesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 1 saat süresince kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. 

Yapılan son değerlendirmelere ve radar verilerine göre; Ankara'nın Nallıhan ilçesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 1 saat süresince kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.ANKARA (DHA) 

TOKAT'IN DOĞU İLÇELERİNDE (REŞADİYE, NİKSAR, BAŞÇİFTLİK) KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞA DİKKAT 



Yapılan son değerlendirmelere ve radar verilerine göre; Tokat'ın doğu ilçelerinde (Reşadiye, Niksar, Başçiftlik) bugün akşam 18.00'e kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KOCAELİ ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞA DİKKAT



Yapılan son değerlendirmelere ve radar verilerine göre; Kocaeli il genelinde halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 2 saat daha kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

METEOROLOJİ'DEN BURSA İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji tarafından yapılan son hava tahmin raporuna göre, Bursa çevrelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yağışların bugün akşam 19.00'a kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması bekleniyor. 

Yapılan son değerlendirmelere ve radar verilerine göre; Bursa il merkezi ve kuzey ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bugün akşam 19.00'a kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAMSUN İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji tarafından yapılan son hava tahmin raporuna göre, Samsun İl Genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. 

Yapılan son değerlendirmelere ve radar verilerine göre; Samsun il genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 1,5 saat süresince kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

METEOROLOJİ'DEN BİLECİK'E 2 SAAT SÜRESİNCE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

 Meteoroloji tarafından yapılan son hava tahmin raporuna göre, Bilecik il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. 

Yapılan son değerlendirmelere ve radar verilerine göre; Bilecik il genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 2 saat süresince kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.




Yorumlar
Çok Okunanlar