Anasayfa /  Hava durumu

Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! İşte kar yağışı beklenen illerimiz...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; yurdun belli kesimlerinde akşam saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor.

Abone ol
Abone ol 28 Kasım 2018 17:52

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; yurdun belli kesimlerinde akşam saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden üst üste hava durumu uyarısı! Kuvetli yağış ve fırtına uyarısının ardından yeni bir meteorolojik uyarı geldi. Akşam saatlerinden itibaren Trakya civarında karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. 

Bugün akşam saatleri itibariyle kuzey yönünde esen rüzgarın etkisini artıracağını ve buna bağlı olarak hava sıcaklığının düşeceğini kaydeden Meteoroloji, sıcaklıktaki düşüşle birlikte karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olacağını duyurdu.

Hava durumu raporuna göre; başta Tekirdağ olmak üzere Edirne ve Kırklareli'nde etkili olması beklenen kar yağışının yanı sıra buzlanma, don olayı ve ulaşımda görülebilecek aksamaların da eşlik edeceği bilgisi yer aldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yağışının Cuma gününe kadar etkili olacağını içeren raporun yanı sıra 5 günlük hava tahmininde Doğu Anadolu bölgesi için de kar yağışı uyarısında bulundu.

30 Kasım Cuma günü başta Erzurum olmak üzere Ağrı, Kars ve Ardahan'da da kar yağışının etkili olması bekleniyor. 


Yorumlar
Çok Okunanlar