Anasayfa /  Güncel

Mustafa Nihat Yükselir'in cenaze töreni nerede ve ne zaman?

Trhaberler.com'un sahibi Mustafa Nihat Yükselir, bağırsak kanseri sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede 54 yaşında yaşamını yitirdi. Sevenleri Mustafa Nihat Yükselir'in cenaze töreni nerede ve ne zaman sorgulamaları yapmaya başladı.

Abone ol
Abone ol 03 Ağustos 2024 01:13

Trhaberler.com'un sahibi gazeteci-Yazar Mustafa Nihat Yükselir, bir süredir Ankara'da tedavi görüyordu. Yükselir, 54 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

SuperHaber'de son olarak Genel Yayın Koordinatörlüğü görevi yapan Mustafa Nihat Yükselir'in cenaze töreni sevenleri tarafından araştırılmaya başlandı.

Mustafa Nihat Yükselir'in cenaze töreni nerede ve ne zaman?

Mustafa Nihat Yükselir'in naaşı 3 Ağustos günü İstanbul’a getirilecek. 4 Ağustos Pazar günü Levent Barbaros Hayrettin Paşa Cami'nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Mustafa Nihat Yükselir kimdir? Kaç yaşında, nereli?

1970 yılında Erzurum'un Karayazı ilçesine bağlı Köyceğiz (Kırnako) köyünde doğan Yükselir, ilkokul üçüncü sınıfa kadar köy okuluna devam etti. Daha sonra Adana'nın Osmaniye ilçesine taşınarak lise eğitimini burada tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazanarak İstanbul'a gitti.

Mustafa Nihat Yükselir, meslek hayatı boyunca birçok yerel ve ulusal medya kuruluşunda gazeteci ve yönetici olarak çalıştı. En son Star gazetesinde Dijital Medya Koordinatörü ve yazar olarak görev yapıyordu. Aynı zamanda Deniz Buluthan’ın babasıydı. 

 

Yorumlar
Çok Okunanlar