Anasayfa /  Güncel

PMYO mülakat tarihleri ve yerleri nasıl öğrenilir, ne zaman yapılacak?

PMYO mülakat tarihleri ve yerleri açıklandı. Adaylar, 2024 Yılı PMYO Giriş Sınavı mülakat aşaması için sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr adresinden öğrenebilirler. Ayrıca, sınav giriş belgeleri posta veya başka yollarla gönderilmeyecek; adayların yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı gibi elektronik eşyalar ve kesici aletler bulundurmamaları gerekiyor.

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2024 17:05


bu metni, haber dili yeniden özgür şekilde ve ilk paragrafta google'da araştırılması muhtemel soru kalıpları olsun. Ayrıca yine bu metne uygun googleda en çok aranan kelimelere göre toplamda 70 karakteri geçmeyen ve içinde soru kalıpları olan bir başlık yaz ve başlığı Türkçe imla kurallarına uygun olarak yaz yani sadece cümlenin ilk harfi büyük olsun. Son olarak bu metne uygun bir kaç tane anahtar kelime öner ve bu kelimeleri aralarında virgül kullanarak tek parça halinde yaz:

PMYO mülakat tarihleri ve yerleri açıklandı.https://www.pa.edu.tr/duyuru ekranında yapılan açıklamada; "Yapılan yazılı açıklamada; "2024 Yılı PMYO Mülakat Sınavına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihleri Açıklanmıştır." denildi.

2024 Yılı PMYO Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden öğrenebilecek.

SINAV GİRİŞ BELGENİZİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yapılan duyuruda; "2024 Yılı PMYO Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar Mülakat Sınavına tabi tutulacaklardır. Ayrıca, adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile Sınav Giriş Belgesi gönderilmeyecektir.

İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.
Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya ile kesici, delici alet, yanıcı, parlayıcı madde, yaka rozeti ve broş bulundurmamaları gerekmektedir. Sınav Merkezinde emanet alınmayacaktır." denildi.

Yorumlar
Çok Okunanlar