Anasayfa /  Foto Galeri

Polonya Türkiye Maçı Geniş Özeti ve Golleri!

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 öncesi son hazırlık maçında Polonya ile karşılaştı ve 2-1 mağlup oldu. Polonya'nın golleri 12. dakikada Swiderski ve 90. dakikada Zalewski'den gelirken, millilerimizin tek golünü 77. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Polonya Türkiye Maçı Geniş Özeti ve Golleri! - Sayfa 1

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, özel maçta Polonya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. PGE Narodowy Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Polonya 90. dakikada bulduğu golle 2-1 kazandı.

Polonya'nın golleri 12. dakikada Swiderski ve 90. dakika Zalewski'den gelirken A Milli Takım'ın golünü ise 77. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Polonya Türkiye Maçı Geniş Özeti ve Golleri! - Sayfa 2

GALİBİYET ÖZLEMİ 5 MAÇA YÜKSELDİ

Polonya'ya mağlup olan A Milli Takım'ın, galibiyet özlemi 5 maça yükseldi. Son olarak 18 Kasım 2023'te deplasmanda Almanya ile oynadığı hazırlık maçını 3-2 kazanan Türkiye, daha sonra oynadığı 1'i resmi 5 maçı kazanamadı.

Avrupa Şampiyonası eleme grubu son maçında deplasmanda Galler ile berabere kalıp grup lideri olarak EURO 2024 bileti alan Türkiye, mart ayında oynadığı hazırlık maçlarında Macaristan'a 1-0, Avusturya'ya da 6-1 mağlup oldu. Türkiye, 4 Haziran'da ise İtalya ile deplasmana golsüz berabere kaldı.

Polonya Türkiye Maçı Geniş Özeti ve Golleri! - Sayfa 3

BARIŞ ALPER YILMAZ 2. GOLÜNÜ ATTI

Polonya karşısında ay-yıldızlı ekibin tek golünü atan Barış Alper Yılmaz, A Milli Takım formasıyla çıktığı 15. maçta 2. kez gol sevinci yaşadı.

Barış, mücadelenin 46. dakikasında Semih Kılıçsoy'un yerine oyuna dahil oldu.

Barış, A Milli Takım'daki ilk golünü deplasmanda 1-0 kazanılan Hırvatistan maçında atmıştı.

Polonya Türkiye Maçı Geniş Özeti ve Golleri! - Sayfa 4

TÜRKİYE F, POLONYA D GRUBU'NDA

Türkiye'nin hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Polonya da EURO 2024'te mücadele edecek.

Ay-yıldızlı ekip; Portekiz, Gürcistan ve Çekya'nın da yer aldığı F Grubu'nda bulunuyor.

D Grubu'nda yer alan Polonya'nın şampiyonadaki rakipleri ise Hollanda, Fransa ve Avusturya.