Anasayfa /  Foto Galeri

Stüdyodaki herkes ağladı

Stüdyodaki herkes ağladı - Sayfa 1

Stüdyodaki herkes ağladı

Stüdyodaki herkes ağladı - Sayfa 2

Afyonkarahisar'da Şerife Kaya, 29 yıl önce evlatlık verildi. Şerife Kaya'nın ağabeyi Niyazi Kaya da yıllarca kardeşini aradı. Niyazi Kaya'nın eşi, son çare olarak Fox TV'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programına başvurdu.

Stüdyodaki herkes ağladı - Sayfa 3

DOĞURURKEN ÖLDÜ, EVLATLIK VERİLDİ Niyazi Kaya'nın eşi Emine Kaya, evlatlık verilen Şerife Kaya'nın acı dolu hikayesini şu sözlerle anlattı: "Halil İbrahim ve Ümmü Kaya'nın ilk çocuğu Niyazi dünyaya gelince doktorlar Ümmü Kaya'yı 'Sakın bir daha doğum yapma, ölürsün' diye uyarmış. Buna rağmen Ümmü Kaya ikinci çocuğuna hamile kalmış. Ümmü Kaya, hamileliğinin son haftalarında 'Kızım olursa adı Şerife olsun, oğlum Niyazi'ye baksın. Ben erken giderim, o kollasın ağabeyini' demiş ve kızı Şerife'yi doğurduktan iki gün sonra vefat etmiş."

Stüdyodaki herkes ağladı - Sayfa 4

KARDEŞİ İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI Ümmü Hanım’ın vefatı sonrası, Halil İbrahim Kaya’nın babası ve amcaları, Şerife’yi evlatlık vermeye karar verdi. Şerife 40 günlükken, 'Yüzü Yaralı Mehmet' olarak bilinen Mehmet beye evlatlık verildi. Kız kardeşi evlatlık verildiğinde 3 yaşında olan Niyazi büyüdüğünde kız kardeşini sormaya başladı ve rüyalarına bile giren kardeşini bulabilmek için çalmadık kapı bırakmadı.