Anasayfa /  Kültür sanat

Tahmazoğlu bayram öncesi ziyaretlerde bulundu

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Ali Ekiyor ve diğer idari amirlerle birlikte yaşlıları ve güvenlik güçlerini ziyaret ederek...

Abone ol
Abone ol 31 Ağustos 2017 17:38

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Ali Ekiyor ve diğer idari amirlerle birlikte yaşlıları ve güvenlik güçlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Ali Ekiyor ile birlikte arife günü Huzurevini, İl Emniyet Müdürlüğü personelini, İl Jandarma Komutanlığını ve şehitliği ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek onlarla sohbet eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu daha sonra bayramı vatandaşların huzurlu geçire bilmeleri için görev başında olan emniyet mensuplarını ziyarete etti. Polislere görevlerinde başarılar dileyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatan nöbeti tutan Mehmetçikleri ziyaret ettikten sonra vatan için toprağa düşen şehitleri ziyaret ederek dualar etti.

“Birlik ve beraberlik içinde bir bayram diliyorum’’

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bayram gününde yapılacak ziyaretlerin önemine dikkat çekerek “Yarın (bugün) Mübarek Kurban Bayramını kutlayacağız. Sayın Valimiz ve tüm protokol üyelerimiz ile birlikte Huzur Evi’nde yaşlılarımızı ve çocuklarımızı birlikte ziyaret ettik. Onların hepsine iyi bayramlar diliyorum. Özellikle yaşlılarımızı dualarını bekliyorum. Gençlerimizin de bundan sonraki hayatların da sağlık sıhhat ve başarılar diliyorum. Bu tür bayramlaşmalar kurbanın ismine de manasına da yakınlaşmaya ve kaynaşmaya vesile oluyor. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde ağız tadıyla ülkemizde ve tüm İslam aleminde huzurla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak nasip eylesin” diye konuştu.

Yorumlar
Çok Okunanlar