Anasayfa /  Kültür sanat

'The Art of Banksy' sergisi uzatıldı

'The Art of Banksy' sergisi uzatıldı

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2016 16:47

Global Karaköy'de düzenlenen 'The Art of Banksy' sergisi yoğun ilgi üzerine 31 Mayıs 2016 tarihine uzatıldı.

Gizemli sokak sanatçısı Banksy’nin dünyaca ünlü eserlerini bir araya getiren en büyük koleksiyon "TheART of Banksy” eklenen yeni eserlerle Global Karaköy'de ziyaretçileriyle buluşmaya devam ediyor. 31 Mayıs 2016’a kadar uzatılan sergi, ziyaretçiyi alışılageldik formatların dışına çıkararak, bugüne kadar hiç deneyimlenmemiş bir serüvene yolculuk olanağı sunuyor ve Londra sokaklarında büyüleyici bir gezintiye çıkarıyor. “The Art of Banksy”, ziyaretçiyi alışılageldik formatların dışına çıkararak, bugüne kadar hiç deneyimlenmemiş bir serüvene yolculuk olanağı sunuyor veLondra sokaklarında büyüleyici bir gezintiye çıkarıyor. Küratörlüğünü Steve Lazarides’in üstlendiği The Art of Banksy’de sanatçının farklı dönemlerine ait özel koleksiyonlar ve enstalasyonlar, modern teknoloji eşliğinde sergileniyor. Sergide, Lazarides’in özel koleksiyonunun yanı sıra dünyanın farklı noktalarındaki koleksiyonerlerden toplanan eserler de yer alıyor. Bugüne kadarki en büyük Banksy koleksiyonu olma özelliği taşıyan sergide, aralarında Banksy’nin “Kırmızı Balonlu Kız”, “Gül Şimdi”, “Hizmetçi” gibi en bilindik eserlerinin de bulunduğu toplam 87 eser ziyaretçiyle buluşuyor.

LADY GAGA’NIN EVİNDEN İSTANBUL’A...

Koleksiyonerler arasında Lady Gaga da var, Christina Aguilera da, Leonardo DiCaprio da Janet Jackson da... Hangi eser hangi yıldızın salonundan alınmış bilinmiyor. Bazı eserlerin karşılığında geçici süreliğine eserin replikasını istenmiş.

‘The Art of Banksy ile serüveni yaşayıp, Banksy’nin zihnine yolculuk yapmak için haftanın 7 günü 10.00-20.00 saatleri arasında Global Karaköy’ ü ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler The Art of Banksy
Yorumlar
Çok Okunanlar