Anasayfa /  Teknoloji

TUSAŞ saldırısı sonrası TikTok ve Facebook erişim sorunu giderildi mi?

TUSAŞ tesislerine yapılan saldırı sonrası sosyal medyada erişim sorunları yaşandığı belirtilmişti. 24 Ekim 2024 itibarıyla kullanıcılar, Tiktok ve Facebook gibi platformların erişim durumunu merak ediyor. Her iki platforma da sorunsuz erişim sağlanıyor.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2024 15:12

TUSAŞ Saldırısı Sonrası Sosyal Medyada Erişim Sorunu Gündemde TUSAŞ tesislerine 24 Ekim 2024'te gerçekleştirilen saldırının ardından sosyal medya platformlarında yaşanan erişim sorunları kullanıcıların gündemindeydi. Özellikle Tiktok ve Facebook’a girişlerde yaşanan aksamalar dikkat çekti. Peki, Tiktok ve Facebook düzeldi mi?

Facebook Erişim Durumu

Saldırı sonrası yaşanan erişim sorununun ardından Facebook’a erişim normal akışına dönmüş durumda. Kullanıcılar, platforma sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyor ve herhangi bir aksama yaşanmıyor.

Tiktok Erişim Durumu

Tiktok kullanıcıları da platforma sorunsuz şekilde erişim sağlayabiliyor. Tiktok düzeldi mi? sorusuna net bir cevap olarak, erişim probleminin çözüldüğü ve kullanıcıların kesintisiz olarak platformu kullanabildiği belirtiliyor.

 

Yorumlar