Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 22 Aralık Cumartesi (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre yurdun Kuzeybatı kesimlerinin 2 ila 4 derece ısınacağını bildirdi. İşte 22 Aralık Cumartesi hava durumu

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2018 20:25

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Kastamonu kıyıları ile Sinop ve Samsun çevrelerinin hafif yağmurlu, Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kuzey, iç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesiyle birlikte Trakya, İç Ege ve Doğu Anadolu’da buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz kıyılarında güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Trakya, İç Ege ve Doğu Anadolu’da buzlanma ve don

Gece ve sabah saatlerinde Trakya, İç Ege ve Doğu Anadolu’da buzlanma ve don olayı beklendiğinden meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde pus ve yer yer sis hadisesi ile birlikte Trakya’da buzlanma ve don olayı bekleniyor.



BİLECİK -1°C, 9°C



Parçalı bulutlu



BURSA 1°C, 12°C



Parçalı bulutlu



ÇANAKKALE 5°C, 13°C



Parçalı bulutlu



İSTANBUL 5°C, 11°C



Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde pus ve yer yer sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.



A.KARAHISAR 2°C, 8°C



Parçalı bulutlu



IZMIR 6°C, 14°C



Parçalı ve az bulutlu



MUĞLA 1°C, 13°C



Parçalı ve az bulutlu



UŞAK -2°C, 9°C



Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, doğusunun yer yer parçalı bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Göller yöresinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



ADANA 6°C, 17°C



Az bulutlu ve açık



ANTALYA 9°C, 19°C



Az bulutlu ve açık



BURDUR 0°C, 10°C



Az bulutlu ve açık



KAHRAMANMARAŞ 5°C, 12°C



Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



AKSARAY 1°C, 8°C



Az bulutlu



ANKARA 3°C, 8°C



Az bulutlu



ESKISEHIR -2°C, 9°C



Az bulutlu



SİVAS -2°C, 5°C



Parçalı bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Kastamonu kıyıları ve Sinop çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



BARTIN 6°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu



BOLU -1°C, 9°C



Parçalı bulutlu



SİNOP 10°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu



ZONGULDAK 6°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Samsun çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



ARTVİN 4°C, 9°C



Çok bulutlu



GÜMÜŞHANE -2°C, 5°C



Çok bulutlu



SAMSUN 8°C, 12°C



Çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah ilk saatlerde yağmurlu



TRABZON 9°C, 12°C



Çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde pus ve yer yer sis hadisesiyle birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.



BİNGÖL -1°C, 8°C



Parçalı bulutlu



ELAZIĞ -1°C, 7°C



Parçalı bulutlu



ERZURUM -6°C, 1°C



Çok bulutlu



IĞDIR -1°C, 6°C



Çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



DIYARBAKIR 0°C, 12°C



Parçalı bulutlu



GAZIANTEP 4°C, 13°C



Parçalı bulutlu



MARDİN 3°C, 9°C



Parçalı bulutlu



ŞANLIURFA 5°C, 12°C



Parçalı bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL?

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu : Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz yağmurlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan, akşam saatlerinde batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu : Parçalı bulutlu, sabah saatleri ve akşam saatlerinde sonra yer yer puslu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, pus anında orta.

EGE

Hava Durumu : Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, güneyi 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu : Parçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısı 5 (50 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, kıyılar kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu : Çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.


Yorumlar
Çok Okunanlar