Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 23 Aralık Pazar (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Pazar) Batı Karadeniz’in aralıklı yağmurlu geçecek. Peki Türkiye genelinde yarın hava nasıl olacak? İşte 23 Aralık Pazar hava durumu

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2018 18:49

Meteoroloji yarın hava sıcaklığının yağış alan yerlerde azalacağını diğer yerlerde değişiklik olmayacağını bildirdi. Peki Türkiye genelinde yarın hava nasıl olacak? İşte 23 Aralık Pazar hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Pazar) Batı Karadeniz’ın aralıklı yağmurlu, Hatay çevrelerinin öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç ve doğu kesimlerde bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesiyle birlikte Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’da buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığı  yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak diğer yerlerde değişmeyecek. Rüzgar, güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Doğuda buzlanma ve don

Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’da yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde güney ve doğusunda pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



BURSA 4°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇANAKKALE 9°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu



İSTANBUL 9°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu



KIRKLARELI 2°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) zamanla bölge genelinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



A.KARAHISAR -2°C, 8°C



Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) zamanla çok bulutlu



IZMIR 8°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) zamanla çok bulutlu



MANISA 5°C, 12°C



Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) zamanla çok bulutlu



MUĞLA 3°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) zamanla çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, yarın (Pazar) Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



ADANA 8°C, 17°C



Parçalı, yarın (Pazar) zamanla çok bulutlu



ANTALYA 10°C, 17°C



Parçalı ve az bulutlu



BURDUR 0°C, 9°C



Parçalı bulutlu



HATAY 5°C, 13°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Pazar) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) zamanla kuzeyinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



AKSARAY 1°C, 10°C



Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) zamanla çok bulutlu



ANKARA 2°C, 7°C



Parçalı, yarın (Pazar) zamanla çok bulutlu



CANKIRI 1°C, 9°C



Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) zamanla çok bulutlu



ESKISEHIR -1°C, 9°C



Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) zamanla çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Pazar) bölge genelinin aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinden sonra iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



BARTIN 4°C, 11°C



Parçalı zasmanla çok bulutlu, yarın (Pazar) aralıklı yağmurlu



BOLU -1°C, 7°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Pazar) öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur, yüksekleri karla karışık yağmurlu



DÜZCE 4°C, 10°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Pazar) öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu



ZONGULDAK 8°C, 11°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Pazar) aralıklı yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



AMASYA 4°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu



ARTVİN 3°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 8°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 8°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı, bu akşam ve gece saatlerinde kuzey ve batısının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde bölge genelinde pus ve yer yer sis hadisesiyle birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.



ELAZIĞ -1°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu



ERZURUM -8°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu



IĞDIR -1°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARS -9°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



DIYARBAKIR -1°C, 11°C



Parçalı yer yer çok bulutlu



GAZIANTEP 2°C, 11°C



Parçalı yer yer çok bulutlu



SIIRT 2°C, 10°C



Parçalı yer yer çok bulutlu



ŞANLIURFA 4°C, 13°C



Parçalı yer yer çok bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL

Karadeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Peki denizlerde yarın hava nasıl olacak? İşte 23 Aralık Pazar günü denizlerde hava durumu

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) Batı ve Orta Karadeniz yağmurlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), öğle saatlerinde doğusu batıdan 5 ila 7 (40-50 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde batısı güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinde batısı batıdan 5 ila 7 (40-50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m Orta Karadeniz’de 2,5 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde puslu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), gece saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, pus anında zayıf.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) zamanla çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatı, doğusu güneydoğu, sabah saatlerinden itibaren geneli kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege’de güney ve güneybatıdan, sabah saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam ve gece saatlerinde güneyi batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu çok bulutlu, yarın (Pazar) öğle saatlerinde İskenderun Körfezi sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatı, sabah saatlerinden itibaren kuzeybatı, sabah saatlerinde doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), gece saatlerinde batısı batıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve kuzeybatı, gece saatlerinden itibaren güneybatı, sabah saatlerinden itibaren kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğu, zamanla batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.


Etiketler Pazar hava durumu
Yorumlar
Çok Okunanlar