Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 28 Aralık Cuma (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurdun iç ve doğu kesimlerinde hava sıcaklığının 5 dereceye kadar azalacığını bildirdi. Türkiye geneli yarın hava nasıl olacak? İşte 28 Aralık Cuma (yarın) hava durumu

Abone ol
Abone ol 27 Aralık 2018 21:29

Meteorloji hava sıcaklığının yarın  Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağını, diğer yerlerde 2 ila 5 derece azalacağını, Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceğini bildirdi. Bazı il ve ilçelerde yarın eğitime ara verildi. İşte 28 Aralık Cuma  (yarın) hava durumu

Dikkat yoğun kar yağışı 

Yağışların; Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl ve Muş çevreleri ile Diyarbakır'ın kuzey ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Zirai don uyarısı

Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara ve Ege Bölgesi kıyı kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif, iç kesimlere doğru ise orta kuvvette zirai don riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli ve Sakarya ile bu akşam saatlerinde Yalova ve Bilecik çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların karla karışık yağmur ve kar, bu akşam saatlerinde Yalova be Kocaeli çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin güney kesimleri ile Trakya çevrelerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BURSA -3°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇANAKKALE 1°C, 9°C



Parçalı bulutlu



İSTANBUL 2°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



KIRKLARELI -2°C, 7°C



Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın bu akşam saatlerinde Güney Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak eseceği tahmiin ediliyor.



A.KARAHISAR -5°C, 0°C



Parçalı bulutlu



IZMIR 3°C, 9°C



Az bulutlu



MANISA -1°C, 8°C



Az bulutlu



MUĞLA -2°C, 9°C



Az bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; bu gece saatlerine kadar Batı Akdeniz'de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.



ADANA 3°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı



ANTALYA 5°C, 15°C



Parçalı, zamanla az bulutlu



BURDUR -5°C, 4°C



Parçalı bulutlu



HATAY 6°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Eskişehir, Karaman, Kayseri, Nevşehir, Sivas ve Niğde çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



AKSARAY -10°C, -2°C



Parçalı ve çok bulutlu



ANKARA -5°C, 1°C



Parçalı ve çok bulutlu



CANKIRI -7°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu



ESKISEHIR -4°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar; iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BARTIN 1°C, 6°C



Çok bulutlu ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı



BOLU -4°C, 1°C



Çok bulutlu ve kar yağışlı



DÜZCE 0°C, 5°C



Çok bulutlu ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı



ZONGULDAK 2°C, 6°C



Çok bulutlu ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun, Tokat ve Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



AMASYA -2°C, 3°C



Çok bulutlu



ARTVİN 0°C, 2°C



Çok bulutlu, kıyı kesimleri yağmurlu, iç kesimleri kar yağışlı



SAMSUN 5°C, 8°C



Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, gece saatlerinde yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı



TRABZON 4°C, 8°C



Çok bulutlu, kıyı kesimleri yağmurlu, iç kesimleri kar yağışlı

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu gece saatlerine kadar Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl ve Muş çevrelerinde yoğun olmak üzere genellikle kar, Van, Iğdır ve Şırnak çevrelerinde ise karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don hadisesi bekleniyor. 



ELAZIĞ -2°C, 1°C



Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.



ERZURUM -6°C, -3°C



Çok bulutlu ve kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatlerine kadar yoğun olması bekleniyor.



IĞDIR 2°C, 5°C



Çok bulutlu ve karla karışık yağmurlu



KARS -8°C, -4°C



Çok bulutlu ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde bölge genelinin, yarın doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu gece saatlerine kadar kuzey ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. 



DIYARBAKIR 2°C, 4°C



Çok bulutlu ve yağmurlu, kuzey ve yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu gece saatlerine kadar kuzey ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. 



GAZIANTEP 1°C, 6°C



Çok bulutlu, bu gece saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı



SIIRT 5°C, 7°C



Çok bulutlu ve yağmurlu



ŞANLIURFA 4°C, 8°C



Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL?

Batı ve Orta Akdeniz'de kuvvetli fırtına, Doğu Karadeniz ve Güney Ege'nin güneyinde fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, yarın (Cuma) akşam saatlerinden sonra güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), ilk saatlerde doğusu 4 ila 6 (30-50 km/sa), yer yer 7 (60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, ilk saatlerde doğusu 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege' de doğu ve kuzeydoğudan, akşam kuzeyi güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), güneyi 5 (40 km/sa), Güney Ege' de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), güneyi 7 (60 km/sa), yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra geneli 3 ila 5 (20-40) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, yarın (Cuma) akşam saatlerine kadar güneyi 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ilk saatlerde sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-70 km/sa), yer yer 9 (90 km/sa), yarın (Cuma) öğleden sonra 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Akdeniz'de Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, batısı kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), batısı kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-70 km/sa), yer yer 9 (90 km/sa), yarın (Cuma) öğleden sonra 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, öğle saatlerine kadar Batı ve Orta Akdeniz'de 3,0 ila 4,0mGörüş: İyi, yağış anında orta; fırtınada zayıf.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu ve kar yağışlı, Rüzgâr: batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Etiketler 28 Aralık Cuma
Yorumlar
Çok Okunanlar