Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 29 Aralık Cumartesi (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağını bildirdi. Peki Türkiye Genelinde yarın hava nasıl olacak? İşte 29 Aralık Cumartesi (yarın) hava durumu

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 19:21

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Edirne hariç), Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimleri ile Manisa, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Rize, Artvin, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Çanakkale, Yalova, Bursa ve Batman çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara'nın güneyi ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Edirne haricinde bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Bursa, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde bölgenin güney kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer sis ve pus bekleniyor.



BURSA -1°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde yer yer puslu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren yağmurlu



ÇANAKKALE 4°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde hafif yağmurlu



İSTANBUL 4°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren yağmurlu



KIRKLARELI 1°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden sonra yağmurlu ve karla karışık yağmurlu 

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde Manisa çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor. 



A.KARAHISAR -8°C, 1°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde kar yağışlı



IZMIR 4°C, 12°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu



MANISA 2°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde yağmur, yer yer karla karışık yağmurlu



MUĞLA 1°C, 9°C



Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 



ADANA 3°C, 14°C



Parçalı ve az bulutlu



ANTALYA 7°C, 15°C



Parçalı bulutlu



BURDUR -3°C, 7°C



Parçalı bulutlu



HATAY 3°C, 9°C



Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde bölgenin kuzeybatı kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.



AKSARAY -7°C, 0°C



Parçalı bulutlu



ANKARA -6°C, -1°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı 



CANKIRI -7°C, -2°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra kar yağışlı 



ESKISEHIR -6°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra kar yağışlı 

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimlerinin, öğle saatlerinde bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Zonguldak ve Sinop'un kıyı kesimlerinde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.



BARTIN -2°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmurlu



BOLU -5°C, 1°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra kar yağışlı 



DÜZCE -2°C, 3°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı 



ZONGULDAK 1°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Rize çevrelerinin yağmurlu, Artvin'in kıyı kesimlerinin yağmur, yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



AMASYA -5°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu



ARTVİN -4°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kıyı kesimleri yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 



SAMSUN 3°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 2°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğu kesimlerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don hadisesi ile birlikte bu gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. 



ELAZIĞ -10°C, -4°C



Parçalı ve çok bulutlu



ERZURUM -13°C, -5°C



Parçalı ve çok bulutlu



IĞDIR -3°C, 3°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARS -17°C, -6°C



Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde Batman ve Siirt çevrelerinin yağmurlu, bu gece ve sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinin pus ve yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor. 



DIYARBAKIR -2°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu



GAZIANTEP -2°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu



SIIRT 0°C, 6°C



Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yağmurlu



ŞANLIURFA -1°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde Batı Karadeniz’in doğusunda fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile akşam saatlerinde Doğu Karadeniz’in doğusu aralıklı yağmurlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde batısı kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde batısı kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), doğusu güneybatıdan 7 (60 km/sa); Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, batısı ile akşam saatlerinde geneli güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde batısı 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısı 1,0 ila 2,0m, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde kuzeyi ile zamanla geneli aralıklı yağmurlu; Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde batısı ile yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde geneli kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege' de kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerine kadar kuzeyi güneybatıdan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde geneli kuzeydoğudan 5 (40 km/sa); Güney Ege' de kuzey ve kuzeybatıdan, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, yer yer 2,0m,Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Antalya Körfezi’nin açıkları sağanak yağışlı; Rüzgâr: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde 5 (40 km/sa), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, akşam saatlerinde 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeybatıdan, gece saatlerinden itibaren doğusu kuzeydoğudan, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.





Yorumlar
Çok Okunanlar